Whatsapp gegevens wissen. 37 onmisbare WhatsApp tips die je moet weten 2018-11-03

Whatsapp gegevens wissen Rating: 7,2/10 1872 reviews

Uitloggen uit WhatsApp

whatsapp gegevens wissen

DroidApp zet voor jou meer dan 37 handige WhatsApp tips op een rij. Laat je weten of dat is gelukt? Deze app analyseert al het cache geheugen waarmee je extra snel het opslaggeheugen terugkrijgt. Snelkoppeling Als je WhatsApp steeds maar weer gebruikt om te kletsen met je vriend of vriendin, kan je op een veel snellere manier de chat met deze persoon openen. In plaats daarvan hebben deze smartphones meer- en extra snel intern opslaggeheugen. Privacy: laatst gezien en zichtbaarheid Onder instellingen en dan account vind je de privacy-instellingen van WhatsApp.

Next

Hoe moet je Android geheugen vrijmaken?

whatsapp gegevens wissen

Pas op: Altijd op de hoogte blijven van Android tips en het laatste nieuws? Uw privégegevens wissen In deze modus, iMyFone Umate Pro wordt weergegeven WhatsApp evenals WhatsApp Attachment features. Iedereen heeft er wel eens mee te maken gehad, je telefoon zit vol! Statistieken Als je interesse hebt in hoeveel berichten je eigenlijk al hebt uitgewisseld met je vrienden, dan kan je in WhatsApp de -globale- statistieken bekijken. Zoniet, doen de update door naar de App Store. WhatsApp is de meest gebruikte en Roulette Door app. Ik verbaas me dat niemand dit eerder heeft gevraagd…. Dit heeft in een ver verleden voor mij ook een keer gewerkt. Echter krijg je van de ander ook geen blauwe vinkjes te zien als zij jouw bericht hebben gelezen.

Next

Schoon WhatsApp

whatsapp gegevens wissen

Daarna selecteer je de contacten die je in je groep wilt hebben. Weet iemand hoe ik deze data kan wissen? Als je een kleine databundel hebt, wil je niet dat via het mobiele netwerk een video wordt binnengehaald. Hier staan alle apps die op de achtergrond iedere zoveel tijd zichzelf verversen, en bij de meeste is dat helemaal niet nodig. Ook je WhatsApp-account, de groepen en je profiel worden zonder dat je het merkt overgezet naar je nieuwe telefoonnummer. Je ziet overigens in dit overzicht ook de verhalen van anderen. Maar je kunt daar ook apps voor gebruiken, zoals WeTransfer.

Next

Appgegevens wissen

whatsapp gegevens wissen

Als een herinstallatie het probleem niet heeft opgelost zijn de achtergebleven instellingen vaak de oorzaak. Een van deze mogelijkheden is het versturen van een contact. Hiermee kan je gewoon een normaal telefoongesprek voeren maar wel data besparen ondertussen. U kunt permanent wissen van de reeds verwijderde gegevens en gemoedsrust dat uw gegevens niet meer toegankelijk zijn op enigerlei wijze. Een bericht als ongelezen of gelezen markeren kan door het bericht ingedrukt te houden en bovenin beeld te kiezen voor markeren als ongelezen.

Next

37 onmisbare WhatsApp tips die je moet weten

whatsapp gegevens wissen

Dit is als extra beveiliging om zo te controleren of jij nog steeds degene bent die gebruik maakt van de dienst. Dit komt doordat apps gegevens opslaan zodat je iPhone ze bijvoorbeeld later gemakkelijker kan inladen. Ga op een Samsung-smartphone naar Instellingen - Back-up maken en terugzetten - Standaardgegevens herstellen. Als je wel uit bent gekeken op de standaard achtergrond kies je voor een eigen gemaakte foto, of voor een een witte, lege achtergrond. Op een iPhone kun je in één overzicht instellen welke apps zichzelf automatisch mogen verversen en welke niet. Meldingen Je kunt de algemene instellingen voor meldingen personaliseren naar eigen wens.


Next

Hoe moet je Android geheugen vrijmaken?

whatsapp gegevens wissen

Open WhatsApp op je mobiele apparaat. Dan zal deze app ook niet meer in het cache geheugen voorkomen. Als je Whatsapp opent kun je rechtsboven op de drie puntjes tikken. Elke applicatie kan 1 of meer taken uitvoeren. Om een widget toe te voegen ga je naar een lege ruimte op je homescreen, daar houd je je vinger een paar tellen ingedrukt waarna je de WhatsApp-widget kunt plaatsen. Alle verzonden en ontvangen foto's, video en audio bestanden via WhatsApp, worden opgeslagen in aparte mappen. We gebruiken MailChimp als ons marketingautomatiseringsplatform.

Next

Duidelijk stappen plan om alle smartphone gegevens te wissen.

whatsapp gegevens wissen

Android only: gebruik niet teveel widgets Android-smartphones hebben de optie om widgets op je homescreens te plaatsen. WhatsApp is handig om niet alleen met elkaar in contact te blijven, maar ook om af en toe een foto of locatie te delen. Om groepsbeheerders te selecteren ga je naar de desbetreffende groep, klik je op de naam van de groep en ga je naar het overzicht met deelnemers. In ieder geval allemaal bedankt voor jullie reacties en hulp! Door overbodige apps te verwijderen, maak je meer ruimte vrij. Als je deze optie nog niet hebt staan, dan komt die er bij de volgende update van Whatsapp.


Next

Uitloggen uit WhatsApp

whatsapp gegevens wissen

In juli ontdekte DroidApp deze functie en onze bevindingen daarvan vind je in het artikel over de. We raden het echter wel aan om dit met enige regelmaat te herhalen; Het cache geheugen loopt namelijk na verloop van tijd wel weer vol. Voordat je de bestanden gaat wissen zorg ervoor dat je een back-up maakt. Je kunt ook de nog aanpassen in WhatsApp. Na het selecteren van de foto kan je hem bijsnijden en nog roteren.


Next