Zeker en mobiel review. Kassa 2018-10-08

Zeker en mobiel review Rating: 4,6/10 531 reviews

Kassa

zeker en mobiel review

Heb deze gratis headset ook besteld. Review door randy 30 December 2017, 17:48 De punten zijn hoog en dat komt omdat mobiel. Wij houden ons abonnement dus! Als dit alles niet wordt verduidelijkt, blijft de discussie in een soort scheldsfeer hangen. Bovendien wil ik nog even zeggen dat ik niet eens wist dat zulk soort abonnementen bestonden. Ik vind dat bovenaan moet staan hoe duur de telefoon is en ik als consument beslis dan wat ik als telefoonbundel of zelf wil betalen. Ben er echt helemaal klaar mee en weet niet of ik ooit van die belachelijke ''dienst'' afkom. Zeker en Mobiel, het grootste particuliere ontstoppingsbedrijf met een van Nederland, is dan de oplossing.

Next

Mobiel.nl Reviews

zeker en mobiel review

Is toch uiteindelijk hun werk? Echter duurde dit bijna 1 dag. In eerste instantie was ik super tevreden bij de aankoop en afsluiting van mijn telefoon bij mobiel. Review door Jeroen 27 April 2017, 18:23 Bijna als was prima in orde. Ik heb zoiets nog niet eerder meegemaakt in een mobiele winkel. Om een lang verhaal kort te maken: tot 4x geloof het of niet, opgehangen, uitgelachen en ik citeer: voor kinderachtig onvolwassen mens uitgemaakt. De telefoon had ik op maandag besteld en op dinsdag kon ik hem al afhalen in Leidschendam.

Next

Mobiel.nl ervaringen en reviews

zeker en mobiel review

Maar ja, dat blijft nog steeds een gekleurd verhaal en ik wil juist graag weten wat anderen van het bedrijf vinden. Ik heb makkelijk een bestelling kunnen plaatsen op de website. Vandaag reactie ontvangen: afzegging wordt meegenomen naar volgend jaar daar ik over opzeggingstermijn heen ben. Helaas was die niet meer op voorraad en zou het 2 weken duren voor die binnen was dus hebben ze een leveringsactie aangeboden voor de 256g. Dit is altijd heel snel geregeld: met slechts een paar muisklikken op de website staat er weer een nieuw abonnement voor me klaar. Todo list nagelopen en afgerond en overal een bevestiging van gekregen. Deze combinatie van nieuw toestel + abo was bij Mobiel.

Next

Ervaringen en beoordeling AH Mobiel

zeker en mobiel review

Review door Karababacak 03 October 2016, 15:50 Ik heb een zeer negatieve ervaring met Mobiel. Mocht je toch een opmerking of klacht hebben, horen wij dat natuurlijk graag. Een telefoonwinkel dus ook online kan binnen 5 min weten of een abbo geaccepteerd word ja of nee, daar heb je geen 3 dagen voor nodig, ookal is het druk, dan werk je in de avond maar wat langer door. Contract werd geannuleerd en werd door mobiel. Contract ontbinden kan ook niet volgens hen omdat het toestel gebruikt is. De bestelling wordt netjes afgewikkeld. Vanmiddag komt mijn pakketje als het goed is binnen.

Next

Mobiel.nl reviews, beoordelingen en ervaringen

zeker en mobiel review

Maar ik ben zeer tevreden, ga het de volgende keer weer doen. Op de website kon ik hierover geen info vinden. Review door Ossie 29 October 2018, 13:24 Zeer goed telefonisch ter woord gestaan tijdens het verlengen van mijn abonnement. De opzeggingsbevestiging heb ik nu binnen en wanneer ik telefonisch navraag doe over mijn opzeggingstermijn krijg ik, zeer onvriendelijk, een uitleg dat ik nog 2 maanden verschuldigd ben. Wat de klacht van swaffelk nu precies inhoudt, blijft mij geheel onduidelijk.

Next

Zeker en Mobiel

zeker en mobiel review

Je zal de perfecte bundel vinden die bij je zal passen. Nu dacht ik, laat ik alsnog een review schrijven over hoe ik mijn bestelling ervaren heb. Omdat ik in de buurt woon, ben ik naar de winkel gegaan. Ik vond elders een lagere aanbieding maar wilde met mijn goede ervaringen toch graag bij Mobiel. Ik heb het niet snel koud, dus is de gemiddelde temperatuur in de woning laag, en staan de meeste radiatoren uit. Ikhad nog wat vragen, Na 10 wachtende voor mij.

Next

Zekerenmobiel.nl: Zeker en Mobiel

zeker en mobiel review

Als ik aan het werk ben in de werkkamer, zet ik de verwarming 10 minuten aan en dan is het warm voor twee uur, zonder de rest van het huis op te warmen. Review door wt 29 December 2017, 10:57 Op website stond aanbieding voor OnePlus 5T met 1-jaars abonnement bij T-mobile, prijs voor toestel 451 euro, aanbod geldig tot 31-12-2017. De deskundige medewerkers van Zeker en Mobiel zijn gespecialiseerd in het ontstoppen. Later gebeld met de klantenservice, over ruiling van toestel, dit verliep ook zo flexibel en erg servicegericht, Bedankt! Op internet veel vergelijkbare gevallen gelezen dus eerst telefonisch aangemeld bij Mobiel. Dit via het alarmnummer gemeld in de verwachting dat dit spoedig 24 uur service wordt opgelost. Op deze manier zijn wij er zeker van dat klant worden bij Zeker en Mobiel voor u een bewuste keuze is. We gaan hier intern kijken wat we hier aan kunnen verbeteren.

Next

Ervaringen en beoordeling AH Mobiel

zeker en mobiel review

Op het verzoek om het weer terug te zetten, kreeg ik te horen dat het naar de technische afdeling doorgezet moet worden en dat ze na het Pinksterweekend terug gaan bellen. Met vriendelijke groet, Het team van Mobiel. Review door Lex 17 February 2018, 20:30 Vandaag besteld via telefonisch contact met iemand van Mobiel. Volgende keer weer via mobiel. Ik ben door deze gang van zaken echt teleurgesteld in de manier hoe er met mij als klant wordt omgegaan. Contract ontbinden kan ook niet volgens hen omdat het toestel gebruikt is.

Next