Zwarte cross plattegrond. Zwarte Cross 2019 2018-10-31

Zwarte cross plattegrond Rating: 6,3/10 1750 reviews

Zwarte Cross 2019

zwarte cross plattegrond

Dit jaar werd als motto gekozen Leven voor de dood. Gelukkig was er op de rest van het terrein ook een gigantisch aanbod. Zwarte Cross De is een bizarre mix van motorcross, muziek, stunts, theater, humor en veel gekte en spektakel. Naast een goede planning en organisatie zorgt Mandy voor veel gezelligheid in en om de beveiligingsunit. De line-up was er eentje om nooit te vergeten.

Next

De Zwarte Cross 2017 in drie minuten!

zwarte cross plattegrond

Overal op het terrein is er wat te doen; van motor cross tot muziek, van kermis tot bizarre stunts. De organisatie wil het publiek motiveren om angsten opzij te zetten en er gewoon voor te gaan. Het festival ondervond hinder van de en werd deels stilgelegd. Op de 21e editie van het driedaagse festival in 2017 kwamen 220. U kunt dit ter plaatse kopen op de dan aangegeven openingstijden.

Next

Zwarte Cross 2019

zwarte cross plattegrond

Kom alles te weten over de Zwarte Cross 2019 inclusief informatie over tickets en kaartverkoop, festivaltijden en programma, bereikbaarheid en overnachtingsmogelijkheden. Het hoofdpodium van de Zwarte Cross, 28 juli 2007 Algemene informatie Datum juli Locatie , Duur 4 dagen Organisator Bijzonderheden Grootste van West-Europa Edities Aantal edities 22 2018 Eerste editie 1997 Portaal Zwarte Cross is het grootste betaalde van en de grootste ter wereld. Deze dingen zorgen ervoor dat de zon voor hen toch gaat schijnen op een kletsnatte dag. Hier kun je net wat meer rust pakken en zijn er iets minder lange rijen voor de douches. Ja, het leven is één groot feest! De camping, die plaats bood aan 7000 man, was binnen een dag volledig volgeboekt. Wij zijn een rustige en schone camping met goede sanitaire voorzieningen en prettige huisregels om u een aangenaam verblijf te kunnen garanderen. Mandy staat d aar klaar om alle beveiligers op het terrein te verwelkomen en te zorgen voor de uitgifte van de kleding.

Next

Zwarte Cross 2017

zwarte cross plattegrond

Met meer dan 120 beveiligers per dag zorgen zij voor een aangenaam, veilig en bovenal gezellig verblijf voor alle campinggasten. Zo kan er gekozen worden voor losse dagkaarten, waarmee je naar keuze de vrijdag, zaterdag of zondag kunt bezoeken. Deze cookies worden ook geplaatst door derden. Respect voor de jarige Ellen, die het hele weekend hard aan het werk is op de Zwarte Cross. Tijdens de Zwarte Cross 2019 bent u van harte welkom op onze camping. Alleen bij Ticketswap garanderen we een 100% veilige transactie de kaartkoper krijgt een splinternieuwe kaart uit ons systeem én de verkoper mag maximaal 20% boven de aankoopprijs verkopen.

Next

Tickets

zwarte cross plattegrond

Toch bleven we stralende gezichten zien, een klein regendansje hier en daar, die vast hebben geholpen want op zaterdag was het weer een stuk beter. Gemeente Oost Gelre voert een handhavend beleid bij alle gelegenheid campings. Geen enkele andere optie is veilig. Een microkrediet bestaande uit een x-aantal muntjes per persoon, zodat bezoekers met beperkt budget ook een keer een rondje in kunnen doen of de kinderen kunnen trakteren op een frietje of ijsje. Tientallen inter nationale dance acts spelen 25, 26, 27 en 28 juli in Lichtenvoorde op het jaarlijkse Zwarte Cross festival. Er vonden optredens plaats van onder andere , , , , , , , en.

Next

Zwarte Cross 2017

zwarte cross plattegrond

Of je nou 4, 15, 25, 50 of 80 jaar oud bent, er is voor iedereen wat te doen op de Zwarte Cross. Toch zijn het vooral de bands op de kleinere podia zoals The Bayou, Exoticana en de Gospelchurch die erg populair zijn. Je hoeft dus geen aparte dagkaarten aan te schaffen! Met meer dan 200 bands, 31 podia, veel feestjes, stunts, theatervoorstellingen, motorcrossers en verschillende themaweides is er namelijk genoeg te beleven. In het interactieve blokkenschema op de website van de Zwarte Cross zijn de locaties en speeltijden van alle acts dit jaar zijn dat 234 bands, 800 theaterartiesten en 33 stuntshows op 46 festivallocaties waarvan 32 podia terug te vinden met foto's, biografieën en filmpjes. Deze editie van het festival werd verkozen tot 'populairste festival van Nederland 2008'. Uiteraard is het ook mogelijk een ticket te kopen waarmee je alle drie de dagen toegang krijgt, een combiticket is in verhouding voordeliger.


Next

Zwarte Cross

zwarte cross plattegrond

Het was de laatste editie in Halle. De hoogste tijd om de tent op te bouwen, de caravan te parkeren en de eerste blikjes bier open te trekken, proost! Net als de Nozem Oil, die zowel op het festivalterrein als op de camping veelvuldig achterover wordt geslagen. TicketSwap biedt extra veiligheid bij de koop en verkoop van e-tickets. Het complete programma van de Zwarte Cross inclusief de line-up is in de periode voorafgaand aan het festival online via de website van de Zwarte Cross te bekijken. Binnen de aarden wallen van deze gerenoveerde vestigingslocatie uit de Tachtigjarige Oorlog gaan 5000 danceliefhebbers dansen op het slagveld. De borg ontvang je binnen enkele weken na het festival weer terug op je rekening, mits je de caravan netjes meeneemt. Voor de eerste keer ging het campingterrein al op donderdag open.

Next

Zwarte Cross

zwarte cross plattegrond

U beschikt over een campingplaats voor uw eigen; tent, caravan, of camper. Uitgegroeid van een piepklein lokaal evenement tot een meerdaags festival met 220. Omdat de Zwarte Cross een meerdaags festival is kan je kiezen uit een compleet pallet aan verschillende tickets. Eerlijke verkopers die onverhoopt toch niet naar onze heilige weilanden kunnen komen; gebruik dus ook alleen Ticketswap voor de verkoop en gun die echte festivalliefhebber een mooi feestje. Andere acts in 2008 waren: , , ,. Aanvragen worden vanaf maandagochtend 19 november in behandeling genomen mits de gevraagde kaartsoort op dat moment nog beschikbaar is.

Next

Zwarte Cross 2017

zwarte cross plattegrond

Online reserveren: Dit jaar is het mogelijk uw campingplaats online te reserveren. Het festivalterrein ligt hemelsbreed op 500 meter afstand en is lopend zeer goed te bereiken. De organisatie ervan is indirect in handen van rockband. Het festival staat garant voor vier dagen feest. Zonder deze technologieën wordt de mogelijkheid om de site rendabel te houden aanzienlijk beperkt omdat we voor inkomsten volledig afhankelijk zijn van reclames waarvan een groot deel cookies vereisen om gerichte en daarmee toepasselijke reclames te kunnen tonen.

Next